Idas beauty

En shop för minstingarna

Psst! Om ni anger koden ”idasbeauty” i kassan får ni 25% rabatt. Hur bra?

Förra veckan fick Filippa post från Shop Nubis som säljer ljuvliga barnkläder och barnskor. Vi fastnade framförallt för onepiecen ovan och ett par matchande skor, som båda två är i fantastiskt mjukt och gosigt material – vilket har blivit något jag verkligen eftersträvar när jag köper kläder till min dotter. Jag gillar dessutom volangdetaljerna på onepiecen och är helt säker på att Filippa kommer att trivas som fisken i vattnet i den. 

Vad tycker ni är viktigt när ni köper kläder till era barn? Går ni efter märket eller tex att plaggen är mjuka & sköna att ha på sig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.