Idas beauty

3 fräscha vårfavoriter

Skärmavbild 2015-03-18 kl. 13.18.12
Smashbox O-Glow
Med Smashbox O-Glow får du en naturlig rodnad på dina kinder oavsett hudton. Rougen nämligen är den första på marknaden som tack vare sin revolutionerande formula ger din hud den exakta färgen på endast några sekunder. Produkten innehåller inga konserveringsmedel samt är parfymfri och passar perfekt nu när vi går mot ljusare tider och man inte vill applicera allt för mycket smink. Med den här syns det knappt att du har något på dig!
Pris: 245 kr.
Skärmavbild 2015-03-18 kl. 13.19.32
Clinique Supersefense CC Cream SPF30
En CC Cream som på några sekunder ger dig en naturligt vacker och strålande hy. Den korrigerar färgskillnader och småfel på huden och ger dig ett resultat som tillför din hud en naturlig lyster! Den finns i tre olika färger för att passa alla hudnyanser och hudtyper, samt innehåller även SPF30. Vilken mirakelprodukt va? Ett must-have för mamman som inte har tid att stå och sminka sig en timme framför spegeln varje morgon. Med den här är du redo för stan i ett kick!
Pris: 245 kr/40 ml.
Skärmavbild 2015-03-18 kl. 13.20.56BareMinerals All-Over Face Color
BareMinerals All-Over Face Color är precis som den låter en 100% naturlig mineralprodukt som tillför huden lyster och lyfter makeupen. Den är lätt att applicera och kan med gördel användas som både rouge, bronzer eller som ögonskugga tack vare dess olika nyanser. Min favorit är färgen ”warmth”. Lite dyr kan tyckas, men sanningen är att den här produkten räcker länge -med stort L.
Pris: 269 kr/1,5 gram.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.