Idas beauty

I labbet med ACOI torsdags spenderade jag och min älskade vän Sandra vår kväll tillsammans med teamet bakom ACO samt några andra bloggare. Det bjöds på en somrig buffé (som jag ångrar att jag inte åt mer av) och efter ett givande, intressant och tänkvärt seminarium – där vi fick en genomgång av olika hudkrämer och vad dess påverkan och tillverkning gör på vår hud. För visst vet ni väl till exempel att en tjock kräm inte alltid är den bästa för torr hud? -slängde  vi på oss de vita rockarna och begav oss in i labbet där vi skulle få göra vår alldeles egna hudkräm. Hur kul?! Jag och Sandra gjorde kräm med som sägs ska ha en lugnande effekt på huden som jag kommer att recensera senare. Med oss hem fick vi en proppfylld goodiebag, inklusive vår egna hudkräm, men den visar jag i ett annat inlägg.

Tusen tack ACO för ett mysigt och intressant event!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.