Idas beauty

Recension: ”Lilla Hjärtat” Babybox

IMG_9212-0.JPGIMG_9222.JPGFörra veckan fick jag jag hem Apoteket Hjärtats Babybox. En nylanserad gratisbox (för klubbmedlemmar, läs mer längre ned) som bland annat innehåller välbehövliga våtservetter, tops som är speciellt framtagna till bebisar, pysventilen Windy och du hittar även populära Sophie The Giraffe och Multi Mam som båda sponsrar boxen med deras produkter.

IMG_9210-0.JPGMina tre favoriter är Sophie The Giraffe’s ansiktskräm och hår&duschkräm samt Multi Mams populära salva mot tandsprickning. Vi kommer definitivt att använda den i framtiden!

IMG_9211-0.JPGÄn har vi inte behövt använda de här Tröstisarna vid ett ”olycksfall” men jag måste visa upp de iallafall. I asken ligger det plåster och tanken är att du ska sätta de här söta och mjuka figurerna över. Hur gulligt!

IMG_9208.JPGFilippas solklara favorit i boxen var Lilla Hjärtat som hon gillade så mycket att att vi nästan överväger att ha den som snutte istället.

Boxen passar perfekt som startkit för dig som är gravid och väntar smått eller för dig som precis har blivit förälder. För alla klubbmedlemmar är boxen dessutom gratis, men är du inte medlem kostar den bara 349 kr. Visst låter det bra? För att beställa din box klickar du här, och sedan hämtar du ut den inne hos din närmaste Apoteket Hjärtat butik.

Betyg: ♥♥♥♥♥/5
Pris: Gratis för klubbmedlemmar
eller 349 kr för övriga.
Köpa igen? Ja!
Var? På Apoteket Hjärtat.


Det här inlägget är i samarbete med Apoteket Hjärtat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.