20% rabatt hos Yves Rocher – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

20% rabatt hos Yves Rocher

Som ni tidigare har kunnat läsa har jag fått äran att testa & recensera olika produkter från Yves Rocher. Här nedan är ett samlat inlägg med alla recensioner och nu får ni även 20% rabatt och fri frakt om ni anger koden YR20LOPPI i kassan. Happy shopping!

 

LoppiYves2

 

Quad Eyeshadow

Dessa tre paletter har alla en snygg design. Jag älskar den guldiga och lite glamourösa looken och inuti finner man fyra stycken puderskuggor för oändlig variation. Formulan är lätt & mjuk och blandas fint ihop med andra skuggor. Min favorit bland dessa tre paletter är de bruna skuggorna då jag tycker att de gör sig bäst till mina blå ögon, men de andra två paletterna är riktigt fina de med. Dessutom är slutresultatet med de här skuggorna över all förväntan. Bra pigmentering och du får snygga ögon som håller hela kvällen. Inuti varje palett ligger dessutom en beskrivning på var du ska applicera skuggorna för snyggast resultat. Tips: önskar du en mer intensiv look på ögonskuggan kan du applicera den med en fuktad borste.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 159 kr/styck.
Köpa igen? Ja.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här, här eller här, för att
komma direkt till paletterna.
 loppiyves5


Ögonskuggspensel.

I varje palett, eller egentligen i nästan vilken sminkprodukt som helst, så medföljer en applikator. Jag tycker dock alltid att resultatet blir snyggast om man applicerar produkten med en särskild pensel för att t.ex sudda ut, sota eller för att applicera men med den här dubbelsidiga ögonskuggspenseln får du alla dessa tre egenskaper i ett. Du kan även markera fransraden med hjälp av den spetsiga delen på skumgummiapplikatorn. Slutresultatet blir tack vare denna produkt snygga sotiga ögon med mjuka övergångar. Det enda minuset jag har att säga om den här produkten är att jag personligen har lite svårt för skumgummisidan då jag tycker att det känns lite “barnsmink” men överlag är det en väldigt bra produkt till ett bra pris. De tre sminkningarna jag gjorde ovanför är alla applicerade med den här ögonskuggspenseln. Skötselråd: för längsta hållbarhet bör den sköljas försiktigt i ljummet vatten med mild tvål och sedan lufttorka.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 119 kr.
Köpa igen? Ja!
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

LoppiYves6

Grand Rouge läppstift.

Ett krämigt läppstift som innehåller vårdande och utslätande kameliaolja, ekologisk sesamolja, extrakt från soja samt vitamin E. Serien släpps i 18 olika nyanser för oändlig variation och jag har fått äran att recensera “Pomp somptueux”. Jag gillar vanligtvis nude färgade läppar och använder på sin höjd lite läppglans, så just den här färgen kändes inte riktigt “jag”. Överlag är jag dock positivt överraskad av hållbarheten och kommer därför satsa på att köpa någon utav de andra färgerna istället.

Betyg: ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 129 kr/styck.
Köpa igen? Ja, dock i en annan nyans.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

LoppiYves3

Volume Elixir Mascara

En klibbfri mascara som finns i tre olika nyanser och som lovar dig fransar med en oemotståndlig volym med intensiv näring. Borsten är konformad med dubbla fibrer för att du lätt ska komma åt de allra minsta fransarna och tack vare peptider från hibiskus stärker och repareras fransarna (test in vitro) vid varje användning. Mascaran är krämig vilket ger fransarna fyllighet och något jag la märke till när jag använde den var hur långa mina fransar blev. Den separerar och ger mina fransar både längd, volym och en intensiv blick. Jag har hittat en ny favorit i mascara-djungeln!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 149 kr/styck.
Köpa igen? Ja.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

aa


Quelques Notes d’Amour

En parfym vars moderna och sensuella doft ska spegla förälskelsens berusade känslor. Jag gillar den här varma doften som är en sällsynt kombination av damascenaros och guajakträ och blev glatt överraskad över att den dessutom höll från morgonen och ända in till nattens alla småtimmar. Nu kan jag dofta gott dygnet runt!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 329kr/50 ml.
Köpa igen? Ja.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

Even Botanical Serum Protector.

Ett serum som både kan användas som intensivbehandling eller för dagligt bruk innan applicering av din vanliga dag och nattkräm. Jag ska först säga att jag inte hade särskilt höga förväntningar, men inom en månad lovar den här produkten, tack vare sina aktiva ingredienser så som lakritsrot och vit lupin, att huden inte bara ska bli märkbart jämnare utan även att pigmentfläckar ska bli mindre synliga i både storlek och färg. Jag kan erkänna att den mest fungerade som en mjukgörande ansiktskräm, för min hud blev len som en babyrumpa direkt efter första appliceringen, men de få pigmentfläckar jag har är fortfarande kvar.

Betyg: ♥ ♥/5
Pris:
 249 kr.
Köpa igen? Nej, eller i så fall som en
mjukgörande ansiktskräm och inte
för produktens huvudsakliga syfte.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

Dark-Spot Targeted Corrector.

Likt dennes storasyster “Even Botanical Serum Protector” som jag skrivit om här ovan så innehåller den här punktbehandlingen mot enskilda pigmentfläckar lakritsrot & vit lupin som gemensamt minskar storleken och intensiteten på pigmentfläckar. Jag kan som ovan nämnt inte säga att jag tycker att den hjälpte mot just pigmentfläckar, men desto gladare blev jag när jag märkte att min hud fått mer lyster efter att jag börjat använda den här produkten.

Betyg: ♥ ♥/5
Pris:
 169 kr.
Köpa igen? Nej, iallafall inte,
för produkters huvudsakliga syfte.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

 

Är du sugen på att shoppa från Yves Rocher?
Använd rabattkoden: YR20LOPPI och få 20% på hela köpet och fri frakt.

YR20LOPPI

Det här inlägget är i samarbete med Yves Rocher.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons