Yves Rocher recension #2 – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

Yves Rocher recension #2

aa


Quelques Notes d’Amour

En parfym vars moderna och sensuella doft ska spegla förälskelsens berusade känslor. Jag gillar den här varma doften som är en sällsynt kombination av damascenaros och guajakträ och blev glatt överraskad över att den dessutom höll från morgonen och ända in till nattens alla småtimmar. Nu kan jag dofta gott dygnet runt!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/5
Pris:
 329kr/50 ml.
Köpa igen? Ja.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

Even Botanical Serum Protector.

Ett serum som både kan användas som intensivbehandling eller för dagligt bruk innan applicering av din vanliga dag och nattkräm. Jag ska först säga att jag inte hade särskilt höga förväntningar, men inom en månad lovar den här produkten, tack vare sina aktiva ingredienser så som lakritsrot och vit lupin, att huden inte bara ska bli märkbart jämnare utan även att pigmentfläckar ska bli mindre synliga i både storlek och färg. Jag kan erkänna att den mest fungerade som en mjukgörande ansiktskräm, för min hud blev len som en babyrumpa direkt efter första appliceringen, men de få pigmentfläckar jag har är fortfarande kvar.

Betyg: ♥ ♥/5
Pris:
 249 kr.
Köpa igen? Nej, eller i så fall som en
mjukgörande ansiktskräm och inte
för produktens huvudsakliga syfte.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

Dark-Spot Targeted Corrector.

Likt dennes storasyster “Even Botanical Serum Protector” som jag skrivit om här ovan så innehåller den här punktbehandlingen mot enskilda pigmentfläckar lakritsrot & vit lupin som gemensamt minskar storleken och intensiteten på pigmentfläckar. Jag kan som ovan nämnt inte säga att jag tycker att den hjälpte mot just pigmentfläckar, men desto gladare blev jag när jag märkte att min hud fått mer lyster efter att jag börjat använda den här produkten.

Betyg: ♥ ♥/5
Pris:
 169 kr.
Köpa igen? Nej, iallafall inte,
för produkters huvudsakliga syfte.
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

 

Är du sugen på att shoppa från Yves Rocher?
Använd rabattkoden: YR20LOPPI och få 20% på hela köpet och fri frakt.

Det här inlägget är i samarbete med Yves Rocher.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons