Minus tre – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Minus tre

IMG_3530.JPG

Fredag igen & jag tycker veckorna bara rusar förbi. Igår kväll skulle jag egentligen varit på Weledas event men efter att Filippa varit helt galet mammig hela dagen och gråtit så fort jag varit på toaletten så bestämde mig för att stanna hemma, eller närmre bestämt hos mina föräldrar som enligt planen skulle ha haft Filippa på kvällen.

Nu myser vi framför Nyhetsmorgon med en termometer som visar minus 3 grader, brrr!♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Men hur mysigt låter det inte att få gosa med en liten bebbe framför tv:n när det är minusgrader ute? Mitt “extra gudmor”s hjärta värker efter er mina älsklingar!