Recension: En kvartett i brunt – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

Recension: En kvartett i brunt

DSC_0075DSC_0238 - Kopia

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad av Yves Rocher om jag ville testa några olika produkter, och självklart svarade jag ja. I paketet som jag hämtade ut i veckan hittade jag en kvartett i bruna nyanser som jag verkligen fastnade för. Så fort ett tillfälle gavs var jag därför snabb med att testa den. 

Först och främst så måste jag ge cred för den snygga designen av paletten. Jag älskar den guldiga och lite glamourösa looken och inuti finner man fyra stycken puderskuggor för oändlig variation. Formulan är lätt & mjuk och blandas fint ihop med andra skuggor. Brunt passar ju dessutom både dag som natt och slutresultatet som de här skuggorna ger dig är över all förväntan. Bra pigmentering och du får snygga ögon som håller hela kvällen. Tips: önskar du en mer intensiv look på ögonskuggan kan du applicera den med en fuktad borste.

 

Betyg: ♥♥♥♥/5
Pris:
 159 kr.
Köpa igen? Ja!
Var? Hos Yves Rocher eller
klicka här för att komma direkt dit.

Det här inlägget är i samarbete med Yves Rocher.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons