Loppis event Babylove – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Loppis event Babylove

IMG_2051.JPG

Imorse klockan 8 plingade Sandra och Theodor på vår dörr för att äta frukost tillsammans med oss innan Loppis event Babylove som var idag. När vi hade ätit färdigt tog vi bilen in till vackra Skeppsholmen och packade ner bebisarna i varsitt bärsele. Dagen spenderades sedan mest uppe bakom scenen där vi blev ompysslade och sminkade av två fantastiskt duktiga tjejer från Beautyplanet & även ett klädombyte stod på schemat inför modevisningen som jag och Filippa fick äran att vara med på. Såg ni oss? Modevisning kanske inte riktigt är min grej, men vi hade kul, och kläderna från Blingo (ska visa er i ett annat inlägg) som både vi mammor & våra bebisar bar var ljuvliga. Supermjuka, fina och till ett bra pris dessutom.

Nu är både jag och Filippa helt slut och jag tror att sängen kommer locka redan vid 20-snåret ikväll. Imorgon får ni fler bilder från både modevisningen, goodiebagen och från själva eventet. Sovsött!♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.