Tips mot skorv – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Tips mot skorv

IMG_0717.JPG

Sedan Filippa var ca en månad har hon haft ett tjockt lager med skorv och vi har försökt att få bort det med babyolja ett flertal gånger utan resultat. Lite har såklart försvunnit, men det har varit mer koncentration på att försöka få ut oljan ur håret.

I fredags fick jag nog och tog istället i min hårinpackning från Morroconoil. Kammade lite och vips så var hela hårbotten ren från skrovet och det var ju dessutom så lätt att få ut ur håret. Får hon tillbaka skorven ska vi definitivt strunta i oljan och istället lägga i lite balsam eller hårinpackning direkt. Äntligen!♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.