Recension: Veet Easy Vax – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

Recension: Veet Easy Vax

 
Jag har ju helt glömt bort att visa er vad som låg i goodiebagen från eventet med Veet som jag var på för flera veckor sedan.
 
Vi fick med oss en egen Easy Wax som jag har använt flitigt. Både på benen och under och på armarna. Det bästa av allt är att den inte kladdar och klibbar då den smidiga “roll-on” applikatorn fördelar vaxet jämt över området. Du stoppar bara i kontakten och väntar ca 20 minuter tills vaxet har blivit uppvärmt, och den sköter den i princip resten. Produkten lämnar ifrån sig en proffsig och silkeslen känsla och jag är så glad att jag har den här nu inför sommaren.
 
Betyg: ♥/5
Pris:
 399 kr för ett startpaket.
Köpa igen? Ja!
Var? Hos bland annat dagligvaruhandeln
och i specialbutiker.
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru
  Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru

  Oj, jag måste nog säga att jag hatade Easy Wax! Vaxet var som klister och när jag skulle vaxa mina makes rygg (japp, du hörde rätt haha) så drog istället rollern med hans hår när man skulle applicera vaxet! Trots rätt temperatur. Gjorde ju skitont på stackaren… Gick och reklamerade den för att den var så kass och fick pengarna tillbaka.

  1. Idas beauty
   idasbeauty

   Men oj, vad tråkigt och AJ! Du måste ha fått ett “måndagsexemplar” gissar jag. Vilken tur att du fick pengarna tillbaka. Så ska det verkligen inte vara 🙂

Annons