Idas beauty

Libero Baby Care


Ni har väl inte missat min tävling på Instagram (direktlänk till min sida) där jag tävlar ut ett likadant kit som jag har fått hem och som ni ser här ovan. Sista dagen att tävla är imorgon, så passa på!

Det är alltså en Libero designad och fullproppad (bokstavligt talat) necessär fylld med produkter som är perfekta för att ta hand om bebisarnas ömtåliga hud.
Det är nämligen så att Libero just nu re-lanserar sitt Baby Care sortiment för att göra det enklare att hitta rätt babyvårds produkter i hyllorna. I deras serie med produkter speciellt framtagna för babyvård finner ni bland annat babyolja, lotion, zinkkräm, babyschampo och tvättservetter. Alla dessa produkter är Svanenmärkta, dermatologiskt testade och innehåller naturligt återfuktande, mjukgörande och vårdande Nordisk rapsolja och sockerbetsextrakt. Om ni vill ha flera tips på man tar hand om din bebis ömtåliga hud på bästa sätt finns Hudskolan som du hittar på Liberos hemsida. Där har de samlat mängder med hudvänliga tips och råd. Hur bra?!

___________________________

Inlägget är i samarbete med Libero.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.