Husetfullt.

tomte uggla och skattkarta. 

I dag har jag hunnit med en del trots två barn hemma.

 Det blev en ”tomte uggla” som troligtvis ska tryckas till julkort.

Jag gjorde den samtidigt som jag funderade på vilken teknik jag skulle göra ett porträtt i. I bland har jag beslutsångest.
 Det blev promarkers och jag har hunnit en liten bit. Det är kul, trixigt och lite pilligt på samma gång. I morgon hoppas jag kunna fortsätta.
Nu är det hög tid att ta tag i maten. Gör Evald och Etland fungerar det väldigt bra på förskolan nu. Etland började leka direkt kag lämnade på morgonen. Gör Arvid går det alltid bra. Evald var lite ledsen men det var snabbt övergående.  Roligt har dom och förskolan inspirerar barnen på ett mycket bra ätt, dom leker med matte väldigt mycket och barnen får tänka efter själva. I dag tex fick barnen samarbeta kring en karta för att hitta en skatt. Jag tycker det är super när personalen uppmuntrar på set sättet. Mat var det ja……..

Önskar er alla en trevlig kväll 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.