Husetfullt.

Lucia uggla 

Ännu en uggla har blivit gjord i promarkers. Denna gång blev det en liten lucia.

 Jag ska se om jag kan göra vykort av den och även lite andra ugglor med jultema. En ”tomte uggla” är på gång…idéerna är det inget fel på snarare så att tiden inte räcker till.
Nu ska jag äntligen börja på ett porttätt på en liten kille. Hoppas att jag får till det. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir med färgpennor, blyerts eller promarkers. Det är olika tekniker allihop, så själva fotot får avgöra. Ibland är det ju så att det tex passar bättre med blyerts. Hur som helst kommer det bli både roligt och lite klurigt på en och samma gång.

Jag har även påbörjat ännu en tavla med akryl.

 Det här är lite spännande. Jag vet inte alls vart den här tavlan ska sluta. En liten plan har jag- men den brukar alltid ändras genom processen. Jag längtar efter att fortsätta, men som sagt måste porträttet gå före eftersom det är en beställning. Vilket självklart är jätte kul! 🙂

Önskar er alla en trevlig tisdag 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.