Husetfullt.

Guld och silver och två lyckliga små brottare. 

I söndags var det nybörjar tävling. Både Hedvig och Hjalmar ville brottas och självklart fick dom det. Hedvig har tävlat ett par gånger förut, men det var länge sedan nu. För Hjalmar var det premiär. Båda var uppspelta och taggade inför dagen. Tyvärr kunde jag inte vara med. Det var många brottare ifrån vår klubb som ställde upp. Det är en sådan härlig stämning på tävlingarna. Alla hejar och stöttar. Cornelia, Elias och även Rose ( Elias flickvän) var med som hejarklack. Himla tråkigt att jag inte kunde vara med. Evald hade feber natten till söndag och även hosta. Det kändes som ett bättre beslut att vara hemma med dom små. Engla och Inez har inte direkt något intresse för brottning och valde att vara hemma.

Det hade varit tuffa och gämna matcher för både Hjalmar och Hedvig. Båda två kämpade sig ända fram till slutet. Sista matchen för Hjalmar var tydligen riktigt kämpig. Han möte en kille som tävlat förut och var jätte duktig. Där fick vår lille kille känna sig besegrad. Det var dock hans enda  förlust den dagen. Strålande bra gjort. En silver pokal kom han hem med. Stolt, sprallig och glad som bara den. 🙂

Hedvig brottades kanon bra och kämpade till sig seger efter seger. Gissa om hon var glad när hon kom hem med sin guld pokal. Nu vill bägge två åka på flera tävlingar.


 Silver och Guld till två fina och duktiga brottare.
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.