Husetfullt.

Guld, nerver och ”tittut”

I söndags var det brottnings tävling som vår klubb arrangerade. Det var fristilsbrottning hela dagen. Elias tävlande i Senior 66 kg fast han är junior. Nu fanns inte kategorin junior med i tävlingen. Det är så ibland och då får man som junior tävla i Senior. Det gjorde Elias. Det gick strålande bra. Han vann sina matcher stort med höga poäng. 

Det var vetkligen roligt att vara med och titta. Fast jag blir så nervös. Nervös över skaderisken och nervös över hur det ska gå. Inte för att det alltid är viktigt att vinna, men jag blir liksom indragen i tävlings ivern. Det ligger i luften över hela idrottshallen. Brottning är verkligen en spännande sport och hur kul som helst att titta på. 

  
Foto ifrån NT.se

 

  

Hela familjen var med utan Engla som var med kompisar och såklart inte Oliwer som är i USA. 

  
Fotograf – någon av tjejerna. 

Det blev en hel del springande efter Erland, som självklart tyckte det var kul att springa och leka ”tittut” efter sin middags vila. Han har nyss lärt sig säga ”BU”, men långt ifrån tydligt. Han gömmer sig,  står och väntar spänt tills någon kommer och sedan säger ”BU” på sitt eget vis och spricker sedan ut i gurglande skratt. 

Alla barn sköte sig  utmärkt och hade roligt när dom tittade på matcherna.  Det är verkligen roligt att se hur dom större hjälper sina syskon. Hur dom leker med dom och hjälps  åt. 

Nu har tydligen Hjalmar och Hedvig blivit sugna på att tävla. Det är snart nybörjar tävling och vi får se vad dom bestämmer sig för. 

Här kan ni läsa om Elias 

Önskar er alla en trevlig Tisdag 🙂
[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt 

/ Maria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.