Husetfullt.

En speciell dag. 


  
I dag säger vi grattis till vår älskade gumma Inez som fyller 10 år. 🎉 Du älskade tjej som är så sprallig och alltid är glad. ❤️ Livet är just nu alldeles perfekt för dig. Du vaknar glad och springer i väg till skolan. Kompisar är viktiga och att hänga på fritidsgården är kul. Du är med i cafégruppen, matgruppen och showgruppen. Lagar mat och står i kiosken. Alltid har du något nytt att berätta. En hejare på basket är du också. Samtidigt som kompisarna är viktiga är du en ”ensam varg”.Du kan bara vara ”du” i flera dagar. Pyssla och mysa – Inez det är bra. Det är jätte bra att kunna släppa kompisarna och vara själv om man vill. Inez vår fantastiska tjej med en självkänsla så stark. ❤️
Inez vår solstråle som kan bli irriterad som åska när det inte går som du vill. Då kan du välta berg, du kan tjata och tjata för att du vill något så mycket. Envis och klok på en och samma gång. Självständig till tusen och läxor gör du utan att vi påminner. Du fixar det mesta utan hjälp och tar ansvar. Du har koll på saker och ting. Vet när det är utflykt och matsäck ska packas.

Syskonen är roliga i korta stunder. Du kan leka med dom i små portioner- som du och Hjalmar gjorde i går kväll. Ni skrattade och busade så att Erland vaknade. Skrattet bubblade bokstavligen. 😄
Grattis vår glädjespridare till tjej ❤️ du är en fantastisk 10 åring som vi älskar högt och innerligt ❤️💞🌸 😘  

Önskar er alla  en trevlig kväll 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt
/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.