Husetfullt.

Tandläkare och änder. 


 I dag har världens bästa Inez varit hos tandläkaren. Hon var verkligen så duktig. Eftersom hon är tandläkarrädd  går hon hos en specialist tandläkare inom Folktandvården som  arbetar med barn som har tandläkarskräck. Hon och har gått till den här  tandläkaren ett par gånger för att bekanta sig med alla instrument, lustgasen och bedövningen som  inte ges via en spruta utan istället med hjälp av en ”penna”. Det blir alltså inget stick vid bedövning. Allt detta gick kanon idag. Inez fick även se på film samtidigt. Smart med TV i taket som patienten kan ligga och titta på. Inez tittade på Astrix. Inte ett ljud sa hon. Det ändå som var jobbigt var att hon var hungrig, ingen mat och dryck två timmar innsn besöket. Inez lyckades i dag laga en tand och dra ut en annan tand utan ett ljud. Helt otroligt! Lustgasen tillsammans med bedövning i form av en ”penna” är rena trollspöet. När jag frågade Inez om hon visste vad hon nyss hade varit med om sa hon – Nej. Hon hade ingen aning om att tandläkaren hade borrat och dragit ut en tand. Det hade inte känns någonting! Helt otroligt! Jag är så tacksam för att Inez och äve Engla får gå till den här tandläkaren. Nu ska bägge tjejerna dit i December igen.
Nu är vi äntligen friska och små killarna går sina vanliga tider på förskolan. Jag håller tummarna att att alla  baciller håller sig borta nu. I helgen var vi ute och njöt av det fina vädret.

 Arvid.

Vi fikade och lekte. Barnen matade även änderna eller ankorna som Evald säger på småbarnsvis. Nu vill han gå och mata änderna varje dag. Han säger att dom är hungriga. Och jag förstår han, dom jagade verkligen kexen som slängdes i vattnet. Vi matade fåglarna med Mariekex eller rättare sagt en kopia av Mariekex. Det uppskattades för det blev nästan bråk. Tur att killarna  var ivriga att slänga i kexbitar så att alla änderna fick snabbt nog. Men det gjorde intryck på Evald som pratar om det varje dag, och längtar tills nästa  gång.


Evald

-Hjälp! Det  är högt!

Gullunge!


 Erland

Nu måste jag verkligen sova. Känner art ögonen går i kors.

Önskar er alla en god fortsättning på vecka 😄

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.