Husetfullt.

I bland går det smidigt och ibland inte. 

det är så otroligt kul att rita porträtt. Att se ett ansikte växa fram och det blir personligt, pappret får liv. Lika  frustrerade är det när det går fel. I dag var en sådan dag. Jag kände ganska direkt att det inte skulle gå vägen. Ibland  är det så redan från början att det som brukar gå lätt blir svårt att få till osv. Det är jäkligt irriterande! kanske för  att dagen inte blev riktigt som jag tänkt mig. Jag fick inte den stunden till att rita som jag tänkt. Det är ju bara att börja om, vilket jag gjorde. Ska fortsätta i kväll. Att vila ifrån motivet brukar fungera och sedan ge sig på det med ny kraft brukar lösa problemet.

Här är ett annat porträtt som jag gjorde flr några dagar sedan. Jag har inte bestämt mig riktigt om det är klart eller inte. Ska jag fylla i hela håret? Samtidigt tycker jag att porträttet är fint så här med. Allt behöver inte vara färg.  Tål att tänkas på.


  
Porträtt med Promarkers.

Det är bara att hojta till om någon vill ha ett porträtt avritat från fotografi. Tänk bara på då att det ska vara ett tydligt foto.

Önskar er alla en trevlig onsdag 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.