Husetfullt.

En liten stund egentid, brottar läger och tavlor 

I dag blev det lite egentid till och från affären. En kort sträcka som tar 8 minuter att gå. En liten promenad. Det kan räcka gott och väl.

Danne och Elias är på brottningen i vår lokal här i stan. Det är läger med två brottarklubben till. (det är enbart killar där, så Cornelia hoppade över.)  Dom åkte dit igår kväll och kommer ant inte hem fören i morgon. Fast det är bara högst 10 minuter med bil hem. Jag räknade med att dom skulle stanna kvar. Är det läger så är det.

Annars har vi varit inne hela dagen förutom Hedvig, Hjalmar, Inez och Engla som är ute med kompisar. Cornelia var borta en bra stund i Hundhagen med Buster. Jag hostar och är dunder förkyld forfarande så det känns inte så lockande att vara ute. Den lilla promenaden för att handla pomme var tillräcklig. Känns som att jag ska hosta sönder revbenen när host attackerna kommer. Givetvis är det värst på nätterna. Trött som tusan är jag.

Får se om jag orkar hålla mig till planen att börja på en akryl tavla i kväll. Jag har en hel del att göra när det gäller målandet/ ritande. En porträtt beställning har jag också fått. Den väntar jag med tills jag mår lite bättre. Vill inte riskera hosta på den. Om ett par dagar är jag säkert fri i från den här bacillen, hoppas jag. Danne är iaf lite bättre.

Vill ni beställa en doptavla, namntavla, porträtt eller annat till jul kanske? Säg bara till. Jag gör tavlorna helt efter dina önskemål. (om man inte vill ha likadan som jag redan gjort.) Finns olika förslag under aktuell kategori.

Snart är det dags för lite mat och sen ska dom små i säng. Erland är trött så han kommer somna  fort tror jag. Evald säger att han är sjuk och tar sig om pannn. Han är lite teatralisk den lille mannen. Han har full inlevelse och låter lätt övertygande när han tar sig på pannan.  Nu tror jag att han är trött. Hoppas verkligen inte han håller på att bli sjuk. Ingen hosta och ingen förkylning på någon av barnen, så ska det få fortsätta om jag får önska.

Nu är maten klar.

Trevlig kväll till er alla 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.