Husetfullt.

Saltvatten och stolt tjej. 

Jag har inte badat i saltvatten. Det gör Oliwer varje dag på Santa Barbara Beach. Varmt och härligt har han. Jag vet att han stor trivs- han gillar sommar. 

Jag har fått nöja mig med att gurgla i saltvatten. Nu hade jag behövt gjort det igår. Det fungerar bäst när man gurglar just när halsontet börjar komma. Idag fick jag jätte ont på ena sidan av halsen, så jag hoppas att saltvattnet hjälper lite iaf. Liter feber blev det också. Halstabletter, nässpray och Alvedon får kurera mig. Nu är ju Danne också väldigt förkyld. Båda två ligger vi och hostar och snorar. 

I dag kom Hedvig hem efter skolan och var så stolt. Hon hade fått alla rätt på ett NO-prov. Hedvig tycker att skolan kan vara svår och krånglig, så det här var verkligen en seger. 🙂   Jag blev också så glad. När barnen kämpar med det som är svårt  och sedan lyckas då gläds jag länge 

önskar er alla en fin torsdag 🙂
[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt 

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.