Husetfullt.

Förkylning, råttor och hästar. 

Danne har varit förkyld, hostig och t.o.m haft  bihåleinflammation i omgångar sedan i våras. En väldigt envis förkylning som kommit och gått, eller i stort sätt  varit ständig. Jag har funderat på att det är väldigt konstigt att jag inte blivit smittad – vilket jag har blivit nu, eller rättare sagt igår. Pang så blev jag jätte förkyld med hosta. Både Danne och jag har varit ur spel i dag.  Hoppas på en mycket bättre dag i morgon. Ingen utav barnen har blivit sjuka, hoppas verkligen att det håller sig så.

Nu går det riktigt bra för Erland på förskolan. Killarna är nästan hela sin ordinarie tid. Både Erland och Evald är lite ledsna när jag lämnar, men det går över fort. Erland har fått tycke för en personal, typiskt så är hon vikarie i några månader. Han äter nu bra när han sitter bredvid henne och somnar bra när hon söver. Jag hoppas att det går bra med all personal sedan. Annars blir det lite jobbigt när hon slutar. Jag  räknar med att det är en trygghets grej för Erland och att det går över.

Engla har varit med en kompis i stallet i dag. Det tyckte hon var väldigt kul. Hela eftermiddagen var Hon där. Vi får se om det håller i sig. Hon har följt med förr. Det är toppen tycker jag att dom har något att göra efter skolan. Annars blir det lätt sitandes framför IPad. Helst nu när det börjar bli mörkt och kallt. Engla och hennes kompisar spelar in egna  filmer med sina Ipad och är väldigt kreativa. Dom skriver  manus och skådespelar. Roliga filmer att få titta på. Men det är ju bra att göra annat också.

I går kom Cornelia hem och berättar att hon hållt i en råtta i skola. Hon går  en  hundlinje – första året på gymnasiet, men dom läser även om andra djur och lär sig handskas med dom. Ärligt talat hade jag haft väldigt svårt att hålla i en råtta. Jag vet att dom är sociala djur och många tycker att det är ett trevligt hus djur. Men jag – Nej. Jag hade inte fixat det. Tur att vi alla är olika.

Nu ska jag försöka sova.

Önskar er alla en trevlig onsdag 🙂
[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt
/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.