Husetfullt.

Manus färdigt, mer detaljer på munnen. Hoppas att han äter idag. 

I helgen fick jag en del gjort. B.l.a skickade jag in mitt manus till flera förlag. Ja, jag var tvungen att ändra och trixa i texten lite. Det finns alltid något jag kommer på. Tillslut kunde jag trycka på skicka knappen och maila iväg det. Datorn var tvungen att krångla lite också. Ska även skriva ut manuset och skicka med post till förlag som inte tar imot via mail. Nu börjar den långa väntan..för vänta får man göra länge på svar- flera månader. Det gäller att ha tålamod. 

Jag fick även tid att rita lite och göra små skuggningar på denna 

   likadant med teckningar – det finns alltid något att lägga till och ändra. Nu är det ju kört om jag gör helt fel  eftersom promarkers inte går att sudda. Då får jag försöka fixa till med annan färg och skuggor. Det är många lager färg på denna. Lite detaljer kvar att göra sen är den klar. 
Danne har jobbat i helgen både lördag och söndag och vi andra har städat och plockat. Tjejerna måste rensa sitt rum och kolla av i sina garderober. Det fick dom börja med innan dom fick göra annat. I dag är det läxor efter skolan och brottning för dom som vill. så rensandet får fortsätta i morgon. 

I dag ska Erland och Evald vara en hel dag på förskolan. Vilket innebär att Erland ska sova middag där. Under inskolningen har jag hämtat dom direkt efter maten. Vi får se hur det går, men trött borde han vara, så jag hoppas att det gått bra. Under inskolningen har Erland inte velat äta. Han har suttit i stolen vid bordet men inte ätit, fast personalen har lockat och gjort allt för att han ska äta. Jag hoppas det går bättre i dag med maten. Jag tar med en liten matsäck när jag hämtar. Men skulle Erland matstrejka och ändå vara hungrig då ringer ju personalen till mig. Det är en väldigt bra förskola och både vi föräldrar och barn känner oss trygga. 

Penslarna och pennorna väntar på mig. Jag måste måla upp ett lager tavlor. I vår ska jag få vara med om något väldigt kul. Berättar mera sedan. 
Önskar er alla en trevlig måndag. 🙂

 [email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt 

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.