Husetfullt.

Pratar hellre med Oliwer. 

 Hur roligt det än är att rita som jag tänkte göra nu när killarna är på förskolan i 2,5 timmar, så pratar jag hellre med Oliwer.  Det är 9 timmars förskjutning  klockan är 03,00 på natten hos honom nu ( här är klockan 12,00) det blir att vi pratar vår tid sena kvällar likaså hans sena kvällar/natt. Ja, Oliwer är en riktig nattuggla. I vilket fall som helst går det väldigt bra för Oliwer och hans tre kompisar i skolan. Dom filmar, skriver manus, fotar, klipper, gör specialeffekter, regisserar mm. Tänk vad kul! Jag hade själv velat gått där. Men jag hade fallit tungt, eftersom jag är precis urdålig på engelska och då menar jag verkligen – kan ingenting. Men Oliwer behärskar engelska och även nu amerikanska, så han är verkligen på rätt plats för att studera. Härligt har Oliwer tillsammans med sina tre svenska kompisar som han åkte dit för att studera med. Dom gick gymnasiet (film linje) tillsammans för att efter det gå ett år på Folkhögskola för att även där plugga film. Alltså lära sig filma, skriva manus osv det dom gjorde på gymnasiet och även fördjupar sig i nu i USA. Hårt pluggande men roligt har dom.
 Santa Barbara beach 

Student området ligger alldeles bredvid havet.  Badar gör dom ofta. Det är sommarväder.

Inez frågade igår om Oliwer kommer hem till jul. När jag sa att det gör han tyckte hon det var bra. Saknar du Oliwer frågade ja. Det gör jag sa Inez.

Det märks att han inte är här, och vi saknar honom allihopa. Men vi vet att han är på sitt livs äventyr. Det gläds vi alla åt. Drömmar ska man förverkliga!

 Oliwer.

Önskar er alla en fortsatt trevlig onsdag 😄

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.