Husetfullt.

Nattens akryltavla. 

I natt kunde jag inte hålla mig ifrån färger och penslar. Jag planerade hela dagen att jag skulle måla. Planen var att barnen skulle titta på en film och varva ner för att sedan borsta tänderna och sova. Det blev inte riktigt så. Engla kom på att hon också ville måla när jag började och då tog Arvids intresse för filmen slut. Fram med penslar och färger till dom barn som ville måla. Jag tycker att det är kul när mina barn målar, ritar så det gjorde inget att mitt eget målande blev förskjutet . Det blev bara senare än jag tänkt mig. Erland och Evald somnade som planerat.

Här är nattens tavla som än så länge är namnlös.

 Tavla gjord med akrylfärg.
Jag som redan var hur trött som helst kommer vara helt förstörd när jag ska upp. Men att skapa är ren avkoppling så jag har laddat med massor av energi. Och det kan jag leva på länge – hoppas jag.

Önskar er alla en trevlig söndag 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.