Husetfullt.

Att glädje sig åt det som verkar så självklart. 

I dag har jag självklart varit lite trött, långt ifrån så trött som jag trodde. Men jag får skylla mig själv. Har städat, tvättat och tagit det lugnt bara. Lekt med småkillarna och haft det kul. Cornelia var ute i parken en stund med killarna också. Engla, Hedvig och Inez var på bio idag med mormor och såg LasseMajas detektivbyrå. Väldigt glada tjejer som kom hem och meddelade att det var världens bästa film. 

Har även hunnit med en snabb illustration gjord med Promarkers i dag. 

  ”Vi måste vara rädda om varandra.” 
Med tanke på alla oroligheter i världen just nu. Det är skrämmande eller hur? 

Jag är väldigt tacksam över att kunna servera mina barn mat i eget kök. Leka med mina barn i vårat  egna hem, kunna gå ut utan att vara rädd, köra mina barn till skola och förskola. Det är långt ifrån alla som kan. Jag ska uppskatta det som vi tar som självklart ännu mera. Tänk om det skulle ryckas bort ifrån oss?  Hemska tanke. Men det är verklighet för många människor. Så hemskt. 

Nu är det snart dags att lägga barn och hänga en tvätt för att sedan köra en sista tvätt. Snart kommer Brottarna hem ifrån Göteborg. 

Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag 🙂 

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt 

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.