Husetfullt.

Ingen mobil, inskolning och sjuka barn. 

Att vara utan mobil i en vecka var en ny erfarenhet , eller ny och nu. Jag har självklart varit det förr när det inte fanns. Lite tråkigt att det inte fanns smartphones när mina äldsta barn var små. Jag hade verkligen velat ha allt dokumenterat som nu. Bloggen, instagram mm kan bli riktigt roligtoch  intressant för barnen att gå och titta tillbaka i när dom är vuxna. Det är bla en av anledningarna varför jag har varje barn som en kategori, för att är det något speciellt något barn har sagt och gjort så skriver jag det under gällande barns namn.

Jag missade inget viktigt den veckan som jag var mobillös. Mer än att jag kände mig nacken. Det gick. Eftersom jag enbart bloggar ifrån mobilen i farten så blev det inget bloggat. Och veckan som varit har jag haft fullt upp med sjuka barn, inskolning och sjuka barn igen. Ett hjul av virus och baciller i en salig röra känns det som. Hedvig och Hjalmar har ont i huvudet och förkylda. Nu har antagligen Erland fått en släng av maginfluensa mitt i inskolningen också. Typiskt!

Igår lämnade jag honom första gången en stund på förskolan. En halvtimme gick jag en promenad. Först hade han varit ledsen, men när dom gick ut och han fick leka i sandlådan gick det bra. Han har Arvid och Evald där så det är en trygghet. Evald är inte riktigt bekväm med att börja igen efter en väldigt lång ledighet. Han går Erlands inskolningstimmar  också för att vänja sig igen. Med Arvid går det bara bra och han leker och har kul. Jag känner mig helt och fullt trygg med förskolan. Så synd bara att Erland blev sjuk nu. Vi får ta nya tag nästa vecka.

Jag ska ta tag i bloggen nu –  ta mig tid att skriva här en gång varje dag. Det har alltid varit min målsättning men dygnet går för fort. Nu tex skriker köksgolvet på mig:  skura, skura! Vilket jag också ska passa på att göra nu när Erland sover. Går knappt att skura annars om jag inte vill ha ett barn som försöker ställa sig i hinken.


Evald och Erland som upptäckt något intressant. Tänk att precis allt är spännande.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt
/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.