Husetfullt.

Rapport ifrån sjukstugan.

Erland har haft lite mindre feber idag och det har bara tillkommit några koppor. Han äter lite sämre än vanligt men har orkat lekt ganska mycket. På Evald har jag inte sett några koppor men allt kan hända. Det värsta är om han blir sjuk om 10 dagar eftersom inkubaktionstiden är så lång eller kan faktiskt sträcka sig ända upp till 16 dagar. Arvid har inte heller haft vattkoppor så Ska dom bli sjuka,  så är det lika bra att dom blir det nu. Annars kan det här bli en ganska långdragen historia. Arvid har varit hängig i dag så det kan vara något på gång. För ett par år sedan när vi hade vattkoppor var 5 barn sjuka på en gång. Det gick det också, men det var ett evigt springandes med mediciner.

Hedvig är inte heller okej. Kom hem ifrån skolan trött och kändes lite  varm. Vi får se om det är feber på gång. Hedvig har iaf haft vattkoppor.. I dag i skolan hade dom utflykt hela dagen med klättring, åka linbana hängandes i en selé över en sjö, sammarbetsövningar och massa med annat kul för 5:e klassare. En rolig dag.

Hjalmar var hemma idag ifrån skolan för han var trött, hängig och ont i huvudet.

Undrar om hur många som är sjuka i morgon? Det återstår att se. Jag själv tycker att vi kan  hoppa över allt med sjukdomar att göra, så att inskolningen blir färdig. Vi brukar ha långdragna inskolningar för att barnen alltid lyckas bli sjuka.
Nu går ögonen i kors.jag längtar efter att få sova. God natt 😄

Önskar er alla en frisk och trevlig veck 🙂

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Oj, är det sjukdomstider på gång. Ja, hemma hos dig går det ju runt rejält när det väl fått fäste. Håller tummarna att det inte blir alltför jobbigt …
  Tack för kommentarerna hos mig. De gjorde mig glad … 🙂
  Eftersom du svarade på mitt svar så undrar jag om du fick någon avisering som gjorde att du kom tillbaka. Du kanske bockade i om att få meddelande? Vi har ju haft lite prat om sådant förut.
  Jag kan inte se något här att bocka i för att få meddelande om svar från dig, så jag får väl titta in här om ett tag igen …
  Kram