Hurra hurra :) – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Hurra hurra :)

I går fyllde vår Hedvig 11 år. Hon blev firad hela dagen med sång och presenter. Väldigt glad blev hon också över alla paket. Nästan det ända hon hade önskat sig var Violette saker. Ni vet serien som går på Disney Channel. Hedvig blev glad för allt pennor, sudd, sängkläder, keps, pussel, bok , pläd mm allt med Violetta. Hon är tokig i den serien och skulle absolut inte ha något i 

  

 mot att tapetsera ett helt rum med Violetta prylar. En väldigt nöjd tjej.

Hedvig vår älskade Hedvig ❤️ som fyller 11år. 🎈🌸🎈🌸 Du vår fina underbara tjej med ett temperament som få. Du är inte rädd för att visa hur du känner, nära till både skratt, gråt, ilska och ömhet. Du har hela känsloregistret och visar det. Vet du Hedvig – det är bra. Varje dag bjuder du på ditt höga skratt och dina fina blåa ögon lyser. Du är en tjej som får oss andra att känna massor. Älskade gumman❤️ 

Kompisar är viktiga och du är mer än gärna ute och cyklar, åker sparkcykel, brottas på fritiden. Och du gillar att läsa- bok efter bok avverkar du och fort går det. Helst vill du att allt ska gå fort. Tålamod är inget för dig för tillfället. Nej , det är överskattat enligt dig vännen. Men jag tycker allt du har fått mera av det. 😄 

Din stora idol just nu är Violetta ifrån TV-serien med samma namn. Du kan plöja avsnitt efter avsnitt och så ett avsnitt till😄 tänk att du tycker det är så bra? 
Syskonen är du gärna med. Leker med Erland och Evald. 

Hjalmar retar gallfeber på dig ibland, men ändå är ni dom allra bästa vänner. Ni kan inte vara ifrån varandra mer än en halvtimme, sedan dras ni till varandra likt dom starkaste magneter. Ni hörs, syns och har kul tills ni tröttnar på varandra – och då hörs ni ännu mera😉 sen tar ni den där pyttelilla rasten ifrån varandra om ens det- sen börjar ni om igen. Ja det är lite action i mellan åt. Men sådana är ju vi. Här håller vi inte igen. På varken, glädje, skratt, tårar eller vad det nu är. Inte en minut spiller du av tiden. All tid, varje dag tas till vara. 😄 ❤️ Du älskade sociala lilla, stora tjej som vi alla älskar så mycket. Du har kämpat sedan du var liten och tänk vad du har blivit duktig. Ingen kan gissa att när du var fyra år så hade du bara ett tiotal ord i ditt ordförråd. Det har du tagit igen med råge. I dag kan du formulera dig precis som vilken 11 åring som helst❤️ det är du Hedvig som gjort jobbet. Vi är så stolta över dig och den du är ❤️ älskade, älskade gumman ❤️❤️❤️

  
/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.