Husetfullt.

Det bubblar över och Oliwer har det bra. 

Jag saknar mina pennor – saknar att få sitta länge och bara rita och även skriva. Det är mer avkopplande att rita än att skriva, så ska jag komma ner i varv och bara vara så är det papper, pennor, färg och pensel som gäller. Nu börjar det koka över i huvudet av ideér och kreativitet som jag intr riktigt kan få utlopp för. Känner mig som en sprick färdig ballong. Har manus ideér till barnböcker, noveller och motiv i huvudet till både papper och canvas. Vad ska jag börja med? Tur att det dyker in lite beställningar då och då, tack 😄 Dygnet har helt klart för få timmar.

 Arvid som bebis ritat med promarkers,färgpennor, vit gelpenna.

I morgon blir det fullt ös med ett långt tandläkarbesök. Engla och Inez har tandläkartider efter varandra så det kommer ta tid. Båda tjejerna jublar inte heller direkt att gå till tandläkaren så besöken tar sin tid. Men det är positivt att tandläkaren tar sig den tiden tjejerna behöver.
Träning på kvällen som Danne åker på med Hedvig, Cornelia och Elias. Hedvig brukar ta mig sig sina läxor till träningen, så när Elias och Cornelia tränar pluggar hon. Hedvig brottas i gruppen innan.

Själv diskar och städar jag. Duschar barn, tvättar, hjälper övriga skolbarn med läxor mm. Precis som många av er. Det tar aldrig slut, men det är vell det som är charmen..

Jag pratar med Oliwer varje dag. Han har det toppen i USA.  I dag börjar skolan för honom. Eller det är ju tidsförskjutning med 9 timmar bakåt. Klockan är snart 15,00 hos Oliwer och 24,00 här nu. Lite lustiga tider har han allt på schemat. I dag går han mellan 17,00-22,00 lokal tid. En dag har han fullt upp med lektioner från 8,00-22,00. Det blir ju så konstigt när man väljer lösa kurser och heltid. Oliwer har lektioner tre dagar/veckan, sedan är det självstudier som gäller. Han trivs så det kommer gå bra. Från killarnas lägenhet på studentområdet är det bara några minuter till havet och stranden. Låter underbart vilket det också är har jag förstått. Det är varmt varje dag. Så Oliwer och hans kompisar njuter. Vissa har det fantastiskt…….😄

Bäst att sova lite nu. Jag ska drömma om havet,sol, pennor, papper, penslar, färg och mina barn. Självklart Danne också.

Önskar er alla en glad fortsättning på veckan 😄

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.