Idag är ingen vanlig dag. – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Idag är ingen vanlig dag.

för det är Arvids  födelsedag. Visserligen inte i dag utan den var den 16 augusti. Men jag ser nu att inlägget aldrig publicerades. Eftersom jag vill fira honom här  på bloggen, så testar jag igen. Lite tråkigt för honom annars -om han går tillbaka och tittar när han är äldre.

I dag säger vi grattis till vår Arvid som fyller 5 år. Grattis vår älskade kille. ❤️Lego står högst på önskelistan och racerbilar. Din fantasi fullkomligt sprudlar och du kan sitta länge och leka för dig själv. Vi hör hur du pratar med dina legogubbar och hur dom förvandlas från poliser till till onda skurkar och monster. Arvid du har empati som få och är så omtänksam. ❤️ Ofta hjälper du Evald och Erland, tar dom i handen visar, berättar och talar om när dom gjort fel. Ofta kommer du och säger – Mamma jag älskar dig. Ska vi pussas och kramas?

Arvid du är så mjuk och go. Men över en natt nu i sommar hände något. Helt plötsligt blev din kropp full av överskottsenergi och du säger att du är en Ninja. Antar att du lekt med legos Ninjago gubbar lite för mycket. Nu springer du omkring här hemma viftandes med en pinne och sparkar i luften och säger att du är karate. Ibland får vi alla se upp. I början stod syskonen och gapade och undrade vad som hade hänt med deras lugna bror. Tror att du känner dig stor nu. Du har vuxit ifrån Evald och gillar att leka rollekar med Hjalmar. Älskade gubben ❤️ trots att det har flyttat in en ninja som fullkomligt älskar karate och pinnar, din samling börjar bli stor nu, Så är du fortfarande mjuk och fin. Ofta går du runt och talar om din kärlek till oss. Och pussar och kramar får jag massor.

– mamma kan vi pussas och kramas säger du och så kramas du snabbt och pussas ännu snabbare i farten, sen tar Ninjan vid igen. Grattis på 5 års dagen älska Goa mjuka lilla Ninja Arvid ❤️🌸🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.