Husetfullt.

Nu börjar Oliwer College i USA

Drömmar är till för att förverkligas. Och drömmer du tillräckligt så är allt möjligt 

I går åkte

Oliwer med

flyget till Kalifornien och Sant Barbara City Collage för minst ett års studier tillsammans med tre kompisar. Oliwer du är nu ännu ett steg närmare drömmen att få skapa film på proffesionell nivå. Och jag hoppas så av hela mitt hjärta att drömmen blir sann. Du har valt så bra och intressanta kurser att framtiden med drömmen inte känns långt borta. Tänk bara på vilka kurser du ska läsa nästa termin. Det är så kul och spännande. Vem vet drömmen kanske slår ut i full blom och du blir kvar i Hollywood. Hur jag och pappa ska klara oss  längtar redan till julen då du kommer hem över lovet ❤️ men du är inte längre bort än ett telefonsamtal eller så långt internet sträcker sig. 😄Det behövs bara några ”knapptryck” på telefon. ❤️❤️och du kommer vell ihåg vad du lovat 😉 prata varje dag, skicka bilder och uppdatera instagram 😉❤️
/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.