Husetfullt.

Finaste mössorna.

Det är kul med internet, så många nya bekantskaper och vänner man får. Vänner jag aldrig har träffat – men som ändå blir viktiga i ens liv. Det är väldigt fachinerande. Jag har lärt känna andra författare, illustratörer och familjer med många barn. Jag har utbytte av mina nyfunna vänner på olika sätt – men alla har dom en plats hos mig och är viktiga.

En ny bekantskap är Annika. En talangfull flerbarnsmamma som verkar så hjärtlig och trevlig. En bekantskap som jag vill vårda. Helt enkelt en tjej jag verkligen vill lära känna mera.

Jag hade turen att vinna en mössa ifrån Annika. Hon är en jäkel på att sy. Det ena barnplagget efter det andra – alltid i så fina fantasifulla tyger. Lite avundsjuk är jag- för jag vill också kunna sy. Men när det gäller handarbeten är jag värdelös. Tänk att kunna sy sina egna kläder. Häftigt! Vilka tyger jag skulle köpa.  Tur att det finns andra som kan sy upp barnkläder i häftiga tyger. Kläder som är lekfulla. Jag hade turen att vinna en barnmössa av Annika. Hon driver bloggen Drömmen om 11 barn . Titta gärna in hos henne, hennes alla barn och vad hon har på gång härnäst.

 Evald & Erland med mössorna som Annika sytt. Jag tok gillar elefant tyget, så fint! Jag vann en mössa men fick två. Tack snälla Annika 🙂

på instagram heter hon @drommenom11barn

Roligt att följa henne eftersom hon är så flitig.
 Så fina 🙂
Jag kommer att helt klart beställa kläder av henne senare i höst.


Erland

 Evald.
Jag har absolut inget imot att ha rosa på en pojke, utan tycker att det kan vara riktigt tufft. Med tex en svart eller mörkblå jacka/overall kommer Evald bli riktigt fin. Färger lyser upp.

Så kul med nya bekantskaper. Jag blir alldeles lycklig,  och så tycker jag att det är så spännande med talanger. Det finns alltid något vi alla är duktiga på. Det är roligt om man kan byta erfarenheter och/ eller lära sig något nytt av varandra. Tummen upp för internet och nya vänner 🙂

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka 🙂
[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.