Husetfullt.

det gick troll i pennorna. 

I bland går det verkligen inte att få till det. Har suttit i timmar med ett porträtt för att inse att det blev skit och passade bästi papperskorgen.

Ibland funkar der inte.

Envis som jag är så fortsatte jag att rita fast det kändes hopplöst från början. Jag har alltid en bild av hur hur en färdig teckning kommer att se ut. Fast den här gången insåg jag ifrån början att jag inte kommer få teckningen dit jag vill. Jag var ändå tvungen att rita färdigt. Blir smått förbannad på mig själv. Flera timmar senare åkte pappret i soporna.

I bland funkar det verkligen inte mellan huvud och hand. Men positiv som jag är så tänker jag att jag lärde mig något – Att skugga lite mjukare i fortsättningen. Jag gillar iaf att teckna med promarkers.
visar er den här monster teckningen i stället som jag håller på med.

Är betydligt mer avslappnade att rita än ett porträtt, fast dom mera avancerade teckningarna är egentligen roligare att skapa. Dom här monstren blir ritade för att få barnen att förstå vikten av tandborstningen. Det är ofta ett stort motstånd och jag berättar om tandtroll osv och att dom måste borstars bort. Kom då på idén till en monster tavla som ska sättas upp i badrummet när den är klar. Ingen vill ha monster i munnen? Nej,  fram med borsten 🙂 och jag inbillar mig glada barn som jag får borsta tänderna på utan tjat och gnatt. Får se till att få teckningen klar i morgon.

Nu blev det så där sent igen, tack vare ett porträtt som inte ville som jag ville. Skam den  som ger sig. Jag ger inte upp. En annan dag då jag är piggare ska jag göra ett nytt försök. Jag har ju det färdiga resultatet i huvudet.

Önskar er alla en trevlig fredag 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

;

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.