Husetfullt.

Bebis porträtt. 

I kväll/ natt blev den här teckningen klar.

Vår Arvid när han var ca: 4 månader.
Ritad med promarkers, vit gelpenna, vit posca penna, svart tunn penna och färgpennor.
Kan vara så att när teckningen har fått vila till i morgon ( eller rättare sagt tills senare i dag) så kanske några små detaljer ska fixas till. Det jag missat när jag höll på och rita brukar visa sig efter en natts sömn. Är inte 100% nöjd. Nu ska jag kolla igenom mera foton och se vad jag ska teckna härnäst. Men det får också vänta, mina ögon går i kors. Det är iaf väldigt roligt att rita av fotografier.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.