mellan skurarna. – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

mellan skurarna.

Det gäller att passa på att vara ute mellan regnskurarna. Det är inte det lättaste. Denna sommar! . Det är inte helt lät att aktivera hel vilda barn – ibland är dom mer vilda än tama. Jag förstår dom. Mina barn gillar att vara ute, helst hela dagar. Det gäller att vara snabb mellan skurarna.

 Inez
 Arvid och Evald.

  
Lycka med vatten. Arvid och Evald var sysselsatta en lång stund i lekparken.

Erland var mest på “rymmen” Jag fick jaga honom för han kryper fort. Det fanns hur mycket spännande som helst att upptäcka. Han ville inte sitta i sandlådan eller gunga. Men jag kunde avleda honom några minuter i kompis gungan.


  
 Ett litet tag var gungan rolig. Sen var det kryp dax igen. 🙂

Jag hoppas på sol innan skolan börjar. Jag vill ha en bad och strand dag med barnen. Ber lite till väder gudarna eller mycket 🙂

I kväll fick barnen bestämma middag. Alla var dom rörande överens om kyckling sallad. Inte mig imot är bland det godaste som finns.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på veckan 🙂

maria-p@hotmail.se
Eller
husetfullt@icloud.com
Instagram: mariahusetfullt

/ Maria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.