Husetfullt.

Junior SM – Guld!

 I dag brottades Elias till sig ytterligare ett SM-Guld. Helt otroligt! Det är fristils SM just nu i Sundsvall och Elias tävlade i dag i Junior. Han vann sitt 4:e raka SM – Guld. Jag är så glad och stolt över honom. ( Givetvis är jag stolt över alla mina barn.) Jag har gått här hemma och varit så nervös. Danne har ringt och rapporterat efter varje match, fast det var segrar varje gång kan jag givetvis  inte andas ut fören det är klart. Sen är jag alltid lika nervös för skador. Nu har Elias 8 SM medaljer i sin samling. Han har tagit 4 medaljer av olika valörer i den GrekRomerska stilen också. skillnaden för er som inte vet är att i fristilsbrottning får man ta i benen på motståndaren vilket man inte får i grekbrottning . Tjejer tex brottas bara fristil.
Grattis, grattis min älskade unge 🙂 jag är så glad för din skull. Lyckotårar trillar nerför mina kinder. 🙂

I morgon fortsätter SM. Då tävlar Elias  i Senior. Är man Junior som Elias är så får man även ställa upp i Senior tävlingar. Elias brukar göra det. Det är något han väljer helt själv.  I morgon är det även flera brottare i från våran klubb som deltar i SM. Det blir spännande och nervöst. Håller tummarna för dom allihopa 🙂

Önskar er alla en trevlig fortsatt sen torsdagskväll / natt 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
@mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.