Husetfullt.

Lära brorsan köra bil och snabb enkel måltid.

I dag har det varit blandat sol och regn och i och med det så har vi varit inne. Det hindrade inte Arvid att ta på sig rollen som Bobby Car instruktör. Han ville verkligen få Erland att förstå hur man kör en Bobby Car.

-Så här ska man göra med fötterna, sa han och visade.

Erland satt mest och skrattade och väntade på att bli omkring körd.

Tillslut så tröttnade både lärare och elev. Det var mycket roligare att putta fart på Erland. Erland skrattade högt av lycka.

 Kanske att även Erland får ett Bobby Car körkort någon dag.

Även i dag blev det middag trots stor brist på inspiration.


Kycklingfilé som jag stekte i ugnen för att sedan när det var klar skivade filéerna i bitar och lade i Currysås. Fuskade och körde med Blå bands. I med lite salt och kryddor efter smak. Danne brukar tilllaga den här måltiden .  Jag ogillar starkt att tillaga kyckling. Rå kyckling är bland det värsta jag vet- därför  valde jag att laga kycklingfiléerna i ugnen för att det är så mycket smidigare än att steka. Har hellre den tiden till att leka med barnen eller göra annat. Fick tummen upp av familjen. God, enkel och snabb måltid som inte är speciellt dyr heller. Kan det bli bättre?

Jag gillar smidig mat. Som sagt är jag hellre ute med barnen än gör avancerade måltider. Äta gott tycker jag om, så ibland ät ju det en svår kombination. Men det finns egentligen så många goda smidiga maträtter. Det gäller bara att få tillbaka inspirationen. Helst nu på en gång, tack!!!

Önskar er alla en trevlig vecka 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
@mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.