Husetfullt.

Silver och kalas

Det har varit lite hektiskt här med det mesta sista veckorna. Maj månad och delvis Juni är ganska så stressigt med sommarfester, utvecklingssamtal, och nu om några dagar avslutningar.

Elias och dom övriga brottarna hade det kanon i USA. I lagtävlingen vann dom brons och i den individuella tävlingen vann Elias silver.

 Brons medaljen ifrån lagtävlingen. Som etta, tvåa eller trea i den individuella tävlingen vinner brottarna ingen medalj utan får något annat. Elias fick bla kläder.  Det var kanon väder – över 30 grader varmt i San Francisco. Det blev även en hel del tid vid poolen för grabbarna. Dock hade det varit väldigt hett att träna och tävla, men det gick ju bra ändå.  Dom hade haft kul!
Vi har även hunnit med att fira Hjalmar som fyllt 7 år och Oliwer som fyllt 21 år.

 Hjalmar som stolt cyklar.

Sommarlov blir det för barnen den här veckan. Hjalmar, Hedvig och Inez slutar  på onsdag. Cornelia och Engla slutar på torsdag. Sen ska vi bara ta det lugnt, hoppas jag. Eller så lungt blir det nog inte. Smågrabbarna kommer behövas aktiveras. Håller tummarna för sol och värme. Badstranden hela dagarna skulle inte vara dumt.

Önskar er alla en trevlig vecka 🙂

[email protected]

Eller

[email protected]

@mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.