Husetfullt.

I fotostudion.

I går var vi i fotostudion hela dagen. Oliwer fotade Arvid och Erland inför ett projekt. Det var även meningen att han skulle ha fotograferat Evald också ,men det var stört omöjligt eftersom busEvald var på sitt mest busigaste spralligaste humör. Han ville absolut inte göra som Oliwer sa, utan bara skrattade. Oliwer kunde ändå  ta dom foton han  vill och behövde. 

  Här jobbas det på för fullt. Erland börjar bli lite otålig här efter att ha blivit fotat i sängen i ett bra tag. Mycket som ska stämma, rätt ljus och vinklar mm. 
  Nu håller Jag tummarna för Oliwer och hans foton. 
Arvid har varit feberfri nu i några dagar, men är fortfarande hängig. I dag tog han en lång sovmorgon. Febern tog verkligen hårt på honom och han behöver några dagar nu att bara ta det lugnt på. Det räckte med att vara i fotostudion i går för honom. 

Verkligen skönt med fredag. Den här veckan känns oändlig. Hoppas bara att vädret blir bra. Någon timme i parken skulle säkerligen göra oss alla gott. 

Elias rapportera ifrån USA. I kväll svensktid ( morgon i San Francisco) är det invägning. Sen på på lördag och söndag är det full fart med tävling. Grabbarna har haft några brottningspass med den amerikanska klubben och igår även med det ungerska laget. Det är tydligen ganska varmt och Elias skickade foton när han badade i poolen. Såg ju himla skönt ut. 

Nu ska jag gå och hjälpa Oliwer. 

Önskar er alla en trevlig helg 🙂

[email protected]
Eller
[email protected]
@mariahusetfullt

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    För mig går tiden så fort nu att jag skulle välkomna lite ”oändlighetskänsla”. Veckorna hinner inte börja förrän de är slut, och tyvärr är det samma sak med helgerna … oavsett om det är långhelger eller inte.

    Vad är det för projekt? Ser riktigt proffsigt ut 🙂
    Hoppas att han blir nöjd med sitt arbete 😀
    Kram