Husetfullt.

Brottning i USA  och nu feber i sex dagar. 

 Arvid är nu inne på sin 6:e dag med feber. Stackars lilla kille. Han fick feber på kvällen i torsdags efter att vi varit ute och lekt. I mellan åt har han hög feber och vi är så klart noga med att  Arvid dricker. Går inte febern över snart blir det ett besök till läkaren. Han har bara feber och klagade över lite halsont innan febern slog till. Kanske inte underligt om många är sjuka nu – det blir ju aldrig varmt.

I går åkte Elias till USA för läger och tävling. I 11dagar blir han borta. I helgen hoppas vi att vi kan följa Elias och övriga svenskar på brottarmattan via Internet. Spännande! Motståndet är tufft och framförallt det ungerska laget kommer bjuda på tufft motstånd. Ungern har tydligen haft riksutagning för brottarna om vilka som fick åka till tävlingen i San Francisco. Övriga  lag har jag inte så står koll på.  Kommer garanterat bli stenhårda spännande matcher. Jag håller tummarna för Elias och övriga i svenska laget. Alltid nervöst också när barnen tävlar och nu är han väldigt långt borta. Hoppas mina nerver kommer hålla om vi nu kan se matcherna via nätet. Det blir inte bara brottning utan en hel del utflykter och upplevelser tydligen. Ett besök till bla Alcatraz och Golden Gate bron mm ska dom hinna med.  Första nätterna bor brottarna på hotell och sedan bor dom två eller tre stycken i värdfamiljer. Tänk va spännande för grabbarna att få bo i en amerikans familj och få en inblick i deras liv.  Ett riktigt äventyr! Det  är andra gången Elias åker på den här tävlingen , så han har haft turen att redan fått besök San Francisco.

Regnet öser ner och Arvid sover. Det är snart dags även för Erland att sova en stund. Evald är också hemma för att han var väldigt trött på morgonen. Undrar om inte han också börjar bli sjuk. Om det blir lugnt ett litet tag ska jag sätta mig vid skrivbordet och börja på ett porträtt.

Nu väntar tvätten på att hängas.

Önskar er alla en trevlig vecka 🙂

[email protected]

Eller

[email protected]

@mariahusetfullt

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.