Husetfullt.

Nu är denna teckning klar. 

 Ännu en ProMarkers teckning blev klar i dag. Det var länge sedan jag började med denna, så det var roligt att fortsätta på den. Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra med bakgrunden. Jag valde Tillslut att rita dit en bil. Det är mitt första seriösa försök att rita en bil, vilket jag tycker är svårt. Jag får vara nöjd med resultatet. Upptäckte också att det var väldigt roligt att rita en bil, så det blir säker flera teckningar med fordon. Svårt men riktigt roligt.

 Teckningen, illustrationen är delvis ritad efter ett foto. Ska föreställa Oliwer och Danne som är på väg för att åka någonstans. Det är väldigt roligt att rita av foton och bilder och delvis lägga in min egen tolkning i teckningen.  Överlag är ProMarkers pennor väldigt roliga och jobba med. Resultatet blir väldigt fint och dom är hyfsat lätta att skugga med. Det gäller att komma på tekniken. Jag lär mig något nytt varje gång  jag ritar. Det finns massor av olika nyanser av ProMarkers.

Ni som inte prövat gör det. 🙂

Mitt problem blev nu – vad ska Jag rita/ måla härnest? Håller på med en doptavla så den är bäst att göra klar.
[email protected]

Eller

[email protected]

@mariahusetfullt

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Superfin!!! Du är så himla duktig, och det är imponerande hur du lyckas hålla fast i inspirationen … trots allt du har omkring dig …
  Önskar dig en fin helg 😀

 2. mammalinda

  Jättefin teckning! Förr målade jag en hel del och för 2 år sedan önskade jag mig ProMarkers. De är jätteroliga att måla med men konstigt nog fick jag inte mer tid för att jag fick dessa pennor 😉 Men några bilder har det blivit iaf 🙂

  1. husetfullt

   Tack 🙂 visst är det kul att rita med ProMarkers. Du får visa vad du ritat, skulle vara roligt att se. Man får ta sig tid. Tipset är att ha teckningen/ målningen liggandes framme ( jag har en liten hörna) med färger/ pennor. Och försöka måla/ rita direkt det blir en liten stund över om det så bara är några minuter då och då. Det gäller att utnyttja tiden 🙂 kram !