Husetfullt.

Ullig uggla 

Ullig uggla   Utan bakgrund.

Med lätt bakgrund.

Uggla i akryl kan göras i oändliga färgkombinationer och med eller utan bakgrund.

I dag har det verkligen varit vårfint. Solen strålade tills i kväll då det började regna. Efter att vi varit ute och lekt satte vi igång och städade på vår gård. Det var leksaker lite här och var som behövde plockas ihop. Arvid var sedan duktig och sopade altan. Evald fick feber senare på eftermiddagen och var riktigt hängig. Hoppas att det är som för  Erland – lite feber en dag och sedan helt frisk. Är alla friska i morgon så blir det en utedag och tänker bara ta det lugnt. Om barnen kan leka själva så ska jag avsluta ett manus så att jag kan skicka in det till förlag direkt internet är lagat. Hoppas verkligen att vi har ett fungerande internet på måndag, efter att tekniker har varit här för barnens skull. Skolarbeten måste in. Jag håller tummarna!!!

Önskar er alla en trevlig söndag 🙂

/ Maria

mail: [email protected]

Eller,

[email protected]

@mariahusetfullt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Hihi … vilken söt uggla 🙂

    Inte lika bra väder idag, men inte så oävet att man inte kunde vara ute. Hoppas att ni kom ut …
    Kramis