Husetfullt.

Det har krånglat och liten har fyllt tre år

Nu hoppas jag verkligen att det går att blogga. Har försökt flera gånger och jag misstänker att det är Worldpress apen som krånglar, så nu håller vi tummarna.
Under förra veckan fyllde den här fantastiska killen 3 år!

 Evald
Vår roliga,  fantastiska, charmiga och busiga kille. Evald du är otroligt påhittig och fantasifull och hittar på bus efter bus. Samtidigt som du är go och mysig och älskar att kramas. Att leka med syskonen är det bästa du vet. Leka kurragömma och att lura mamma att du sover. Du vill då att jag ska kittla dig och skrattet bubblar. Evald vårt lilla fantastiska busfrö!

I kväll är det redan Valborg och Hedvig har börjat räkna ner till sommarlovet. I kväll ska vi bara ta det lugnt och ant gå ut och titta på Elden. Vi har ca 200 meter till Valborgsmässoelden- väldigt smidigt. Det finns inga lotteristånd och det är faktiskt väldigt skönt. Ett lugnt firande.

Vi ska också ant göra en utflykt med barnen till en fin lekpark i helgen. Hoppas bara att solen skiner. Barnen behöver en rejäl utedag och måste få springa av sig. Lite korvgrillning kan det allt bli. Korv smakar aldrig så gott som när den grillas.

Önskar er alla en fantastisk helg 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.