Husetfullt.

Jag kliver upp och jag kliver ner, och antagligen blir jag aldrig klar. 

Vårstädning på gång. Vi började i torsdags på gården och städade upp och nu håller jag på inomhus. Hela helgen har vi rensat och städat, och jag är inte klar ännu. Jag har bestämt att vårt hem ska skina som solen. Familjen börjar nog tro att jag har fått en knäpp 🙂 . Städar också ur skåpen och kastar sådant som inte behövs. Det är en hel del saker som åker ner i säckarna – trasiga leksaker mm.  Det ska bli så härligt när det är gjort. Det är en befrielse att rensa upp. Jag har bestämt mig för att städa ur varje rum metodiskt, så det kommer ta tid. Det mindre roliga är att när jag är helt klar så är der bara att börja om och vardagsstäda rum 1. Sysslorna tar aldrig slut. Jag får lite träning på köpet också, det är tacksamt. Upp och ner från stolar, armar högt upp när jag torkar av taklister, stå på knä osv. Inte illa minsann. Någon ropar ”Mamma!” Och det är bara att avbryta och byta blöja eller hjälpa till med tågbansbygge. Liten Erland vill bli buren. Jag inser att mitt stödprojekt kommer ta tid. Familjen har faktiskt hjälpt till på olika sätt. Jag sa till Danne att han skulle sätta sig ner och titta på Hockey på TV:n i kväll. För att koppla av inför sin arbetsvecka. Det får inte bara bli måsten. Och jag tycker att mitt stödprojekt är lite roligare än vad han tycker. Barnen har lekt mycket på gården. Det leks allt från polis till dinosaurie. Fantasin flödar hos små killarna.

I lördags var det strålande väder och egentligen hade jag velat vara ute. Men till veckan ska det tydligen bli 17 grader, 17! Då lägger jag skurtrasan på hyllan för någon timme om jag inte är klar.

Önskar er alla en fantastisk vecka 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.