Husetfullt.

Tavla och manus på gång…….

I kväll hoppas jag att jag får tid till att måla eller skriva klart barnboksmanuset, fyra  sidor kvar ungefär sedan ska jag gå igenom  texten ett par gånger innan jag kan skicka in till förlag. Alltid lika spännande! Nu vill jag verkligen bli klar.

Det är så otroligt roligt att det jag skapar blir uppskattat.

 

 Den här tavlan fick ett nytt hem på en gång. Målad med akryl färg.

Det är sådan fantastisk avkoppling för mig att måla. När jag skriver krävs det mera koncentration. Vill jag bara försvinna i nuet så målar jag. Och ibland har jag en tanke vad motivet ska bli för att sedan upptäcka att slutresultatet blev något helt annat. vissa gånger tittar jag förvånat på resultatet 🙂

Just nu håller jag på och målar den här tavlan.

 Och precis som när jag skrivet manus funderar jag på hur jag ska gå vidare. Hjärnan är alltid igång med kreativa tankar. Funderar på vilken bakgrund osv. Tavlan kommer se helt olika ut beroende på bakgrund, detaljer mm. Själva funderandet både när det gäller manusarbete eller eller målandet är minst lika roligt som när jag sitter vid datorn eller framför staffliet. Jag skulle inte må bra om jag inte fick utlopp för min kreativitet.

Hur kopplar ni av bäst? Jag gillar även att läsa böcker och tycker det är underbart att försvinna in i någon annans historia. Tyvärr hinner jag inte läsa så mycket. När jag får tid över så prioriterar jag alltid mitt eget skapande. Vi är alla olika och huvudsaken att vi har ett sätt att totalt koppla av på och försvinna in i en annan värld.

/ Maria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.