Husetfullt.

Novellfilm Kontrast

Som jag berättat tidigare så medverkade jag i en film. Här är resultatet och inget dåligt sådant. Min bror och hans kompisar har gjort ett jätte jobb. Filmen vann Crazy Pictures pris för bästa film på premiären. Vill ni se mig in action så ska ni kolla. 🙂 ”Kontrast” som filmen heter är verkligen bra och spännande. Bara 14 minuter lång.

En ung man måste ta till drastiska åtgärder för att rädda sin mamma. I detta surrealistiska äventyr får man föja de två unga vännerna genom deras kamp. 

https://www.youtube.com/watch?v=zoxVQmsILuc

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Nu har jag sett den, och jag blev väldigt imponerad. Otroligt välgjort med effekterna och stämningen. Och en annan sak … varför är inte du skådespelare? Du var fantastiskt äkta i ditt spel … Mycket bra 😀

  1. husetfullt

   Tack 🙂 Håller med om att grabbarna har gjort ett fantastiskt bra jobb. Dom är så duktiga! Specialeffekterna är himla bra. Imponerande!
   Jag började spela teater när jag var 4 år och gjorde det tills Oliwer föddes. Teater var absolut det viktigaste för mig. Mitt stora mål var alltid att bli skådespelerska. Jag var på väg att söka in till Teaterhögskolan när jag blev gravid med Oliwer. Livet ville annorlunda.
   Jag kände mig en aning ringrostig när vi spelade in. Har ju inte spelat teater på 21 år. Mer än när jag brukar fjanta mig inför barnen. 🙂 nu tycker familjen att Jag ska söka roller i reklamfilmer mm. Engla letade reda på en sida åt mig.,,,, så vem vet.
   Den enda som inte håller med är Oliwer. Tror det var pinsamt att se mig på en bio duk.

   1. Lollo

    Det tycker jag absolut att du ska göra. Du har talang för det, och det syns att du trivs i skådespelandet. Det märks att du är bekväm i det, trots ringrostighet (inget som jag märkte). Du ska inte lyssna på Oliwer. Som du om någon vet så bottnar hans pinsamma känslor i något helt annat … hehe. Alla mammor är pinsamma, oavsett vad de gör, eller inte gör … 😉

    1. husetfullt

     Tack vad du är snäll 🙂 jag trivs ”som fisken i vattnet” 🙂 ska gå in och titta och leta på nätet. Om inte annat så behövs det kanske statister någonstans. Det är ju så att tonåringar tycker att vi föräldrar är pinsamma. Det får Jag leva med.

  1. husetfullt

   Ha ha gör det. Killarna blir otroligt glada för varje visning på youtube. Det var så roligt att få vara med och grabbarna har gjort ett fantastiskt jobb med specialeffekter mm.