Husetfullt.

skrämmande att klättra

Glad påsk till er alla 🙂

Idag är Danne i väg med Inez på basketturneringen. Turneringen fortsätter även hela dagen i morgon på påskafton. Ingen sovmorgon blir det eftersom laget ska samlas 07,30 i morgon. Inez lag kommer även möta internationella lag, det blir kul för dom.  Skönt iaf att den spelas på hemmaplan. Nu undrar ni säkert varför inte jag är där och Hejjar på Inez ? Det enkla svaret är att det bara är Danne som får följa med. Ant för att dom andra barnen har bara en förälder med sig eller ingen. ( en del föräldrar åker hem) Allt  är pinsamt för tillfället. Hon är i den åldern nu. Allt är skämmigt och pinsamt!  Jag ska städa istället så här på långfredagen. Lagom så kul! Men faktum är att jag städar helst själv utan Danne, han går bara omkring och muttrar och tycker det är skit tråkigt. Vem gör inte det? Det är tråkigt att komma igång med städningen – men sedan när jag är inne i det så är det ganska kul och flytter på. Så jag städar helst själv iaf vid stor städning. Inez var iaf laddad till Max och matsäck skulle även inhandlad nu på morgonen. Vindruvor var tydligen jätte viktigt att ha med sig och kexchoklad.

 

Att klättra på precis allt är kul så klart men ibland blir det lite väl skrämmande.  Som här:

 Hjalmar och Evald

 Evald tyckte att det var riktigt otäckt högt. Blev stel som en pinne och ville ha hjälp ner.

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.