Husetfullt.

premiär….

 

Regnet öser ner ute men det gör inget, faktiskt ganska avkopplande. Helgen var fullspäckad. I fredags hade novellfilmen som jag medverkade i premiär. Det var sammanlagt sex väldigt bra filmer som vissades på Cinema.  Min bror och hans klasskompisar hade lyckats så bra med filmen KONTRAST  att dom vann Crazy Pictures filmpris för bästa film. Det är stort!  Jag ska länka till filmen sedan när den ligger ute på You tube. Cornelia, Engla och Oliwer var med på premiären med mingel och allt vad det innebär. När jag kom upp på filmduken så hade jag två väldigt fnittriga tjejer bredvid mig första minuten. Det var nog väldigt konstigt och lustigt att se mig på film. Jag fick toppbetyg av barnen och dom skämdes inte, skönt!

Jag hade även anmält mig till en skrivkurs på distans i helgen. Tyvärr fick jag aldrig riktigt den tiden som behövdes för att skriva, trotts att Danne tog dom  barn som  ville till skogen för att grilla korv. Jag har massa uppgifter fortfarande att göra. Lite stressande att bli efter så mycket, men det är en riktigt rolig och givande kurs. I lördags kväll var jag på tjej kväll. Det var så trevligt. God mat och mycket skratt. En väldigt rolig kväll.

Herre jösses vilka  matglada ungar jag har, trots att dom inte är riktigt friska.  I dag lagade jag korvsoppa. Tänkte att dom behövde något lite milt för magarna. Jag tyckte att jag tog tillräckligt. 1,1 kg falukorv, tre stora lökar, massa potatis,  600 gr höstgrönsaker. 6 litet soppa blev det och det räckte inte till mig och Danne.

ett bevis på att det var gott.

Nu är det dags att bada Erland och sedan ska alla små i säng. När lugnet har lagt sig måste jag skriva i fatt.

önskar er alla en trevlig kväll 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.