Husetfullt.

Ut, ut, ut skulle han bara. 

Trotts det tråkiga vädret var det bara att bege sig ut. Natten mot lördagen hade det snöat så lite blaskigt och kall blåst var det ute. Evald hade bestämt sig – han skulle bara ut. Fanns inget annat alternativ. En promenad och lite lek i lekparken gjorde honom nöjd.

     Evald vår buse.

 Erland sov i vagnen under tiden. Dom andra barnen var med mormor. Hedvig var hos en kompis. Det var en ovanligt lugn lördag. Det var skönt efter Fredagens flängande dit och hit. Det blev så mycket bilåkande för mig fram och tillbaka att jag körde över 9 mil bara i stan. Inte klokt!!

b.la så åkte jag till Film och Musikgymnasiet för att spela in en kort sekvens i novell filmen som jag är med i. Filmen  kommer att läggas ut på Youtube när den är klar. Det ska verkligen bli så kul och se filmen på Fredag när den har premiär på Cinema. Spännande och jag tror den blir bra 🙂 filmgänget är otroligt duktiga!

Nu blev det så där sent igen och jag måste sova. Erland vaknar ofta innan klockan ringer, ibland över en timme tidigare. Han är alltid på bra humör och vill genast ner på golvet och leka. Tänk om man var så morgonpigg. Kommer jag säkert aldrig bli. Jag är en kvällsmänniska. Dags att sova.

Önskar er alla en trevlig och bra vecka 🙂

/ Maria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.